-Tid till det som betyder något

Om oss

Få kontroll på vardagskaoset!

Hurra för födelsedagskalas, läxor, hämtning, avlämning, gympapåsar, snabba middagar och fotbollsmatcher som börjar innan arbetsdagen slutar... Mycket att hålla reda på?

Själv gick jag runt och kände mig som ett levande minneskort. Det var så mycket att hålla reda på. Lösningen för oss blev en Veckoplan på väggen som kunde ge översikt och samtidigt vara en prydnad i köket.

Familjen har koll
När vi äter frukost kan barnen själva följa med på vad som ska hända under dagen. Inte minst min man har haft stor glädje av tavlan. Nu kan han följa med på vem som ska köras till träning, när de ska hämtas och vad som står på middagsmenyn för dagen. Nu klarar han att hålla koll och är inte längre beroende av frun i huset... Alla lappar, läxplaner, inbjudningar osv har också fått sin plats på vår tavla. Det är skönt att ha koll på det.

Gründare Siri Solberg från Norge

Den första Veckoplanen jag gjorde var bara till för att hjälpa min egen familj, men jag fick snabbt förfrågningar från andra småbarnsfamiljer som sett tavlan i vårt kök. De vill också ha en funktionell prydnad på väggen. Jag deisgnregistrerade tavlan i Norge och EU och 1 oktober 2010 lanserade jag hemsidan ukeplan.no. Inom kort var jag företagare på heltid och sa upp journalistjobbet. Det visade sig att det som fungerade för min familj också fungerade bra för andra småbarnsfamiljer som strävade med logistiken runt om i hela Norge.

Har du frågor får du den bästa kundbehandlingen när du tar kontakt. Jag känner dem som sitter och tar emot telefonsamtalen och mailarna från mina kunder. Det gör alltid sitt bästa för att mina kunder ska bli nöjda och det är väligt skönt för mig att veta. Det allra viktigaste för mig är nämligen att du ska vara nöjd med produkten du köper av oss. Jag vill inte ha en enda missnöjd kund - det är mitt mål, därför har vi också 100% nöjdgaranti.

Med hälsning, Siri Solberg, Ukeplan och Veckoplan gründer

Möt oss på: