-Tid till det som betyder något

Familjer

Hurra för barnkalas, läxor, hämtning, lämning, gympapåsar, snabba middagar och fotbollsmatcher som börjar innan arbetsdagen slutar... Mycket att komma ihåg?

Själv gick jag runt och kände mig som ett levande minneskort. Det var så mycket att komma ihåg. Lösningen för oss blev en Veckoplan på väggen. Både praktiskt och fint.

Familjen har kontroll

När vi äter frukost kan barnen själva följa med på vad som händer under dagen. Min man har också haft stor glädje av tavlan. Nu kan han följa med på vem som ska köras till träningar, när de ska hämtas och vad som står på middagsmenyn för dagen. Nu klarar han att ha kontroll själv och är inte längre beroende av frun i huset... Alla lappar, läxplaner, inbjudningar osv har också fått sin plats på vår tavla. Det känns bra att ha kontroll över det.

Våra produkter till familjen

Veckoplan i akrylglas är den mest populära tavlan bland våra kunder. De flesta väljer att designa tavlan själv i vår webbeställning, med bilder eller bara text. De allra flesta väljer också att ha med en middagskolumn så att de kan planera veckans meny och storhandla en gång i veckan - det sparar du ju massa tid och pengar på!
För dig med lite väggplats kan Veckoplan i magnetfolie vara lösningen. Den fäster sig själv på magnetiska kylskåp. Det är också ett billigare alternativ till Veckoplan i akrylglas.

Vill du ha kontroll längre framöver i tiden kan Månadsplanen vara lösningen för dig och din familj. Tavlan har talen 1-31 skrivna på så att du kan planera in hela månaden på väggen.
En del har speciella behov och behöver en Dagsplan. Här har du en översikt timme för timme hela dygnet.

Dörrskylt med bilder eller bara text för 390 kr har också blivit en superpopulär produkt bland våra kunder. Väldigt trevligt att önskas välkommen av en personlig dörrskylt vid sidan av ringklockan!
Vi har 100%-nöjdgaranti på alla våra produkter, målet är att vi bara ska ha nöjda kunder!

Grundare norska Siri Solberg

Den första veckoplanen jag gjorde var bara till för att hjälpa min egen familj, men snabbt började jag få förfrågningar från andra småbarnsfamiljer som såg tavlan i vårt kök. De ville också ha en sån tavla. Jag designregistrerade tavlan i Norge och EU och den 1 oktober 2010 lanserade jag hemsidan ukeplan.no. På kort tid blev jag företagare på heltid och sa upp journalistjobbet. Det visade sig att det som fungerade så bra för min familj också fungerade bra för andra småbarnsfamiljer som hade problem med logistiken runt om i Norge.

Japan Photo producerar

Norges största fotokedja, Japan Photo, fattade också snabbt intresse. Efter ett år på egna ben erbjöd de sig att köpa rättigheterna till den norska och svenska marknaden och producera tavlorna. 2014 startade vi också upp i Danmark. Jag är idag väldigt glad för att jag sa ja till det samarbetet. Japan Photo har de bästa tryckmaskinerna som levererar mycket bra kvalitet. är det något du undrar över får du den bästa kundbehandligen när du tar kontakt. Jag känner de som sitter och tar emot telefonsamtalen och mailen från mina kunder. De gör alltid sitt yttersta för att mina kunder ska bli 100% nöjda och det är väldigt betryggande för mig. Det allra viktigaste för mig är nämligen att du ska bli nöjd med den produkt du köper av oss.

Vi har 100%-nöjdgaranti på alla våra produkter, målet är att vi bara ska ha nöjda kunder!

Med vänlig hälsning från Siri, Ukeplan och Veckoplans grundare

Möt oss på: