-Tid till det som betyder något

Designservice

Behöver du hjälp? Vill du ha något speciellt? Du kan får hjälp av en grafisk designer!

Om du vill har hjälp med att skräddarsy din planeringstavla – ta kontakt med oss.

Du kan enkelt göra din egen tavla (veckoplan eller månadsplan) via vår hemsida. Ladda upp och lägg till bilder, skriv texter och välj färger på text och rutmönster. Om du beställer tillbehör så får du det ”lilla extra”.

Om du däremot behöver hjälp med att designa din tavla, du kanske vill ha en lite egen design, placering av bilder mitt på tavlan, friläggning av bilder (ta bort bakgrund), då kan vi självklart hjälpa till med detta.

När du laddar upp dina bilder och beställer din tavla kryssar du i ”DesignService”. Detta kostar 1000:- utöver tavlans pris. Du får då kontakt med en egen grafisk designer som gör ett förslag på din tavla som skickas via e-post.. Du har kontakt med en designer tills tavlan är färdig och klar för att skickas till produktion.

Om du vill har hjälp med att skräddarsy din planeringstavla – ta kontakt med oss.

Du kan enkelt göra din egen tavla (veckoplan, dagsplan eller månadsplan) via vår hemsida. Ladda upp och lägg till bilder, skriv texter och välj färger på text och rutmönster. Om du beställer tillbehör så får du det ”lilla extra”.

Om du behöver hjälp med att designa din tavla, du kanske vill ha en lite egen design, placering av bilder mitt på tavlan, friläggning av bilder, då kan vi självklart hjälpa till med detta.

När du laddar upp dina bilder och beställer din tavla kryssar du i ”DesignService”. Detta kostar 1000:- utöver tavlans pris. Du får då kontakt med en av våra grafiska designers som gör ett förslag på din tavla som skickas via e-post.. Du har kontakt med en designer tills tavlan är färdig och klar för att skickas till produktion.

Ta kontakt her:

Möt oss på: