-Tid till det som betyder något

Aktuellt - 100% nöjdgaranti

FULL FART - VARDAGEN ÄR HEKTISK

Tycker du det är svårt att komma ihåg allt som ska hända under veckan? Själv kände jag mig som ett levande minneskort innan vi fick upp en Veckoplan på väggen ;) Nu skriver vi upp meddelanden och aktiviteter på tavlan - hela familjen har full översikt över vad som ska hända under veckan och är inte lika beroende av att mamma och pappa ska komma ihåg allt.

Första oktober 2010 lanserades den första hemsidan för Veckoplan – eller Ukeplan som den heter på norska. Det har hänt mycket under de gångna åren. Från att ha varit ett enmansföretag har det nu blivit ett företag med flera anställda i Norge, Sverige, Danmark och snart även i Tyskland! Tusen tack till alla er som har köpt våra produkter och följt oss under alla dessa år!
Vi levererar inte bara tavlor till familjer utan även till förskolor, fritidsskolor och företag. Våra dörrskyltar har också blivit väldigt populära men vi är nog mest kända för våra Veckoplan-tavlor som hjälper familjer att hålla koll på sin hektiska vardag.

Våra produkter till familjen:

Veckoplan i akrylglas är den mest populära tavlan bland våra kunder. De flesta väljer att designa tavlan själv i vår webbeställning, med bilder eller bara text. De allra flesta väljer också att ha med en middagskolumn så att de kan planera veckans meny och storhandla en gång i veckan - det sparar du ju massa tid och pengar på!
För dig med lite väggplats kan Veckoplan i magnetfolie vara lösningen. Den fäster sig själv på magnetiska kylskåp. Det är också ett billigare alternativ till Veckoplan i akrylglas.

Vill du ha kontroll längre framöver i tiden kan Månadsplanen vara lösningen för dig och din familj. Tavlan har talen 1-31 skrivna på så att du kan planera in hela månaden på väggen.
En del har speciella behov och behöver en Dagsplan. Här har du en översikt timme för timme hela dygnet.

Dörrskylt med bilder eller bara text för 490 kr har också blivit en superpopulär produkt bland våra kunder. Väldigt trevligt att önskas välkommen av en personlig dörrskylt vid sidan av ringklockan!

Vi har 100%-nöjdgaranti på alla våra produkter, målet är att vi bara ska ha nöjda kunder!


Med vänlig hälsning från Siri Solberg, Ukeplan och Veckoplans grundare

Möt oss på: